Sarbatori… insarcinate

„E treaba mea cum imi cresc copilul!”
December 5, 2013
Dintii si sarcina
December 7, 2013
Arata tot

Sarbatori… insarcinate

Si uite asa voi avea cele mai frumoase sarbatori de pana acum. Deja Sf. Nicolae si surprizele din ghetute au o si mai mare magie de data aceasta. Pentru simplul motiv ca sunt insarcinata si ca miracolul s-a produs deja. Anul trecut de ziua mea, cand am suflat in lumanari, mi-am dorit cu toata ardoarea sa raman insarcinata in 2013. Si mi-am dorit cum nu mi-am dorit vreodata altceva mai tare. Si s-a intamplat. Iar acum nu pot decat sa fiu extrem de recunoscatoare si de fericita.

Colindele suna mai bine, bradul este mai frumos, cadourile sunt mai generoase si intreg tabloul de sarbatori este unul feeric. Si ma gandesc deja la sarbatorile de anul viitor, cand bebe va avea 6 luni si se va bucura de magia lui Mos Craciun si a sarbatorilor de iarna. Pentru ca de acum suntem trei si va exista cineva care ne va umple casa de zambete si de bucurie!

Ce frumos e sa ai sarbatori insarcinate! Sper sa treaca toate femeile prin aceasta experienta minunata si sa se intample miracolul si in viata lor!

Foto: missindependentwoman.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericita, mereu cu zambetul in dotare. Sunt mama Rebecai, o fetita zambareata, nascuta fix pe 1 iunie.

1 Comment

  1. Va trebui sa iti pui si-o caciulita de Mos Craciun si pe burtica. Sau macar niste cornite de ren. Altfel, nu te credem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.