Puterea Relatiilor vine la Iasi, iar noi avem o invitatie pentru tine

jocuri educative
Jocuri educative si timp de calitate in familie
February 3, 2016
Ai dat in mintea copiilor
Ai dat in mintea copiilor!
February 10, 2016
Arata tot

Puterea Relatiilor vine la Iasi, iar noi avem o invitatie pentru tine

puterea relatiilor

După ce am citit cartea lui Brene Brown, Darurile Imperfecțiunii, parcă dorința de a participa la evenimentul Puterea Relațiilor a crescut și mai mult. Cartea a fost una revelatoare pentru mine, răspunzându-mi la multe întrebări și schimbându-mi anumite gândiri, atitudini și comportamente. Și dacă o carte a făcut asta, tare sunt curioasă cum se vor schimba lucrurile după întâlnirea cu Gaspar și Otilia.

Gaspar Gyorgy și Otilia Mantelers aduc celebrul eveniment Puterea Relațiilor și la Iași. Mai exact, pe 12 martie, la BCU. Se anunță o sâmbătă cu oameni faini, cu destăinuri, cu sentimente, cu lacrimi, cu întrebări și răspunsuri despre fiecare dintre noi. Otilia și Gaspar vor vorbi despre rușine, vulnerabilitate, vină și, mai ales, despre vindecarea de acestea.

Noi suntem tare mândri că putem fi parteneri la Puterea Relațiilor, mai ales că avem o colaborare foarte frumoasă și de mulți ani cu organizatorii evenimentului, iar Otilia și Gaspar ne sunt tare dragi. Așa că, pe 12 martie vom fi în sala de la BCU și vom asculta cuminți tot ce au de spus cei doi speakeri, iar apoi vom interacționa cu toți cei prezenți la eveniment.

Și ca să facem lucrurile și mai frumoase, te anunțăm că punem în joc o invitație la eveniment, pentru tine! Și e și foarte simplu de obținut! Ne lași aici un comentariu în care ne povestești o întâmplare în care ai trăit sentimentul de rușine și ai șanse foarte mari să te alegem pe tine! Ai timp doar până pe 29 februarie să îți încerci norocul!

Până atunci, află mai multe despre Otilia, Gaspar și despre eveniment, și spune-le tuturor prietenilor tăi că Puterea Relațiilor vine anul acesta la Iași!

Foto: sonicfanon.wikia.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericita, mereu cu zambetul in dotare. Sunt mama Rebecai, o fetita zambareata, nascuta fix pe 1 iunie.

5 Comments

 1. Smaranda says:

  In clasa a doua, invatatoarea m-a ridicat in picioare la prima ora si mi-a dat o palma, spunandu-mi sa-mi fie rusine ca nu sunt in stare sa-mi fac temele singura! Cu o zi inainte, tata i-a spus la sedinta cu parintii ca tema pe care o daduse la romana (analiza unei poezii) e prea grea, si e complicat de explicat unui copil e a vrut sa spuna poetul. Invatatoarea s-a simtit lezata, asa ca a doua zi m-a pocnit si m-a facut pe mine de rusine, desi nu facusem nimic.
  Eu le spun tuturor celor ce intra in contact cu baietelul meu ca rusinea nu exista, ca nu vreau sa-i fie vreodata rusine! E stupid, e ilogic, e greu de explicat acest sentiment pe care am fost invatati cu totii sa il traim, chiar fara sa constientizam ce inseamna si ce implica el. Eu vreau un copil fara rusine, un copil liber sa se exprime si sa greseasca, pentru a invata mai departe!
  Sa mai spun ca vreau tare mult sa particip la eveniment?

 2. Diana Purice says:

  Cel mai recent mi-a fost rusine cu comportamentul fetitei mele in.parc.

 3. Andreea Cretu says:

  De cand am aflat ca vin la Iasi am zis Vreau Vreau Vreau sa merg. Vreau sa invat cum pot sterge amintiri dureroase din copilarie, din adolescenta, ce pot sa fac eu ca fiica mea sa nu treaca prin asta. Am fost un copil firav, slabut, cu probleme de vedere, cu niste ochelari de vedere cat niste borcane. Mi-era rusine sa ridic ochii din banca, colegii mi-au dat o groaza de porecle dureroase. Rusinea a ramas, a mers cu mine si la liceu. Nici acolo nu indrazneam sa ridic ochii, sa vorbesc in public, mi era rusine de mine, chiar daca poate nu aveam de ce. Imi doresc mult sa aflu cum putem contracara efectele rusinii din viata noastra. Rusinea asta cu care am fost obisnuiti zeci de ani. Cu siguranta fetita mea nu va simti asta, ii voi explica cat pot eu de bine ce efecte nocive aduce asupra sufletului.
  Asa ca sper sa universul sa fie la unison cu dorinta mea si sa castig invitatia. 🙂

 4. Flor says:

  E greu de ales o întâmplare dintr-o educație bazată pe ” e rusine” ce îmi vine acum în gând e constanta comparare cu sora mai mare, de catre parinti, rude, profesori,… Lb germană nu a avut nici o șansă, primul lucru care l-am auzit de la profesoară :” tu ești sora ..?- Da ; Dar ea e grozavă, cea mai bună elevă a mea, dintotdeauna, poți tu să te riduci la aceleași nivel? Poți? Vom vedea…
  Eu am văzut -o ca o cauza pierdută, poate trebuia să mă ambitioneze, dar un copil care la fiecare comparare nu e ca celălalt și mai trebuie să îi fie rușine, ca nu este… nu vrea să demonstreze nimic.
  Copilăria e așa importantă, pentru a modela viitorul adult încât vreau să învăț cât mai multe, iar asta este o ocazie tare bună.

 5. Am citit și am analizat răspunsurile. Mi-au plăcut trei dintre ele, însă cu unul m-am identificat și am simțit mai mult dorința de participare la acest eveniment minunat. Astfel că am decis ca invitația să meargă către Andreea Crețu.

  Andreea, felicitări! Îți voi trimite un e-mail cu informațiile necesare și ne vedem sâmbătă la eveniment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.