Paianjenul cel harnic in varianta Eric Carle si in varianta Rebeca

cadouri
3 cadouri pe care le vrea Rebeca de ziua ei
May 8, 2017
elmer
Elmer pe picioroange si planul salvator
May 10, 2017
Arata tot

Paianjenul cel harnic in varianta Eric Carle si in varianta Rebeca

paianjenul cel harnic

Când primim colete, Rebeca întreabă tot timpul pentru cine e și dacă a primit și ea ceva acolo. Când am primit coletul cu cartea Păianjenul cel harnic, scrisă de Eric Carle, și i-am spus că a primit o carte doar pentru ea, s-a entuziasmat și s-a bucurat enorm. A luat cartea în brațe, s-a așezat pe scaun și a început „să citească” singură, așa cum își imagina ea povestea păianjenului din carte. Seara, i-am citit-o și eu și ne-am bucurat împreună de o experiență plăcută, alături de aventurile păianjenului cel harnic.

Ce-mi place la cartea asta e că are foile cartonate, ilustrațiile sunt mai mari decât textul și extrem de atractive, iar designul permite copiilor să experimenteze prin pipăit imaginile scoase în relief. Pe lângă multitudinea de animale cu care se întâlnește păianjenul, copiii pot învăța de la el și o lecție: aceea că atunci când te concentrezi pe obiectivul tău și nu te lași distrat de alte activități, poți să realizezi acel ceva extrem de important pentru tine. Cartea spune povestea unui păianjen harnic, perseverent și serios, care țese și țese încontinuu, refuzând orice altă activitate, oricât de atractivă ar putea fi, pentru că el trebuie să își ducă la îndeplinire planul personal.

Cartea Păianjenul cel harnic tocmai a apărut la Editura Cartea Copiilor, fiind al 13-lea titlu semnat de la Eric Carle, autorul a peste 70 de cărți ilustrate pentru copii. Cărțile sale au devenit imediat best-seller-uri, au fost traduse în peste 45 de limbi și au ajuns la vânzări de peste 84 de milioane de exemplare în toată lumea.

Dacă vreți și voi cartea Păianjenul cel harnic, să știți că e disponibilă pe site-ul Editurii Cartea Copiilor, la prețul de 33 lei, iar dacă o comandați în această perioadă, puteți primi cadou cartea Uite ce-a ieșit din ou, de Margaret Wise Brown.

Mai jos aveți clipul pe care l-am filmat în timp ce Rebeca „citea” pentru prima oară cartea cu aventurile păianjenului:

Paianjenul cel harnic - detaliu (2)

Foto 1: Andreea Ignat

Foto 2: Editura Cartea Copiilor

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericita, mereu cu zambetul in dotare. Sunt mama Rebecai, o fetita zambareata, nascuta fix pe 1 iunie.

1 Comment

  1. Ayuyusao says:

    can omeprazole be taken with domperidone chinakari39-domperidone what is good for nausea during pregnancy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.