Mami, ai grija de tine!

mitul temei pentru acasa
Mitul temei pentru acasa (Partea 1)
October 2, 2015
Cat de urat poti sa imbraci un copil
October 5, 2015
Arata tot

Mami, ai grija de tine!

grija de tine

Când ești însărcinată sau proaspătă mamă, trăiești o stare de confuzie și de copleșeală, din cauza schimbărilor din viața ta și a multitudinii de informații din surse diferite. Sfatul meu a fost întotdeauna să te informezi cât mai mult și să alegi din tot ce afli ce e mai bine pentru tine și copilul tău. Însă, orice ai alege, asigură-te că ai grijă de tine și de cel mic!

Mami, ai grijă de tine – Așa se numește și evenimentul la care ne invită să participăm revista Mami pe 6 octombrie, la București. Este, practic, un eveniment dintr-o serie de activități sub umbrela ”Club Mami”, o comunitate a mămicilor.

Pentru seara de marți, echipa Mami și-a concentrat atenția asupra femeilor însărcinate și a proaspetelor mame care alăptează, punctând aspectele-cheie ale sarcinii și modul în care sunt soluționate problemele din timpul alăptării. Se va vorbi despre respirație și pregătirea pentru naștere, importanța gimnasticii și a masajului postpartum, importanța alimentației în perioada sarcinii și a alăptării.

Invitații speciali care vor susține evenimentul de marți sunt kinetoterapeutul Coralia Ilinca (KinetoBebe) și medicul nutriționist Luminița Florea.

Intrarea este liberă și se face pe bază de înscriere online. În plus, participantele la eveniment vor primi și cardul de membru Club Mami.

Pentru a te înscrie și pentru a afla mai multe informații despre evenimentele revistei Mami, dă un click aici, apoi spune-le și prietenelor tale însărcinate sau proaspete mămici!

Foto: mami.ro

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericita, mereu cu zambetul in dotare. Sunt mama Rebecai, o fetita zambareata, nascuta fix pe 1 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.