Sfatul mamei: Mamele petrec impreuna pe 11 martie

Kinderunity
Kinderunity, un mare plus in comunicarea dintre parinti si gradinita
March 1, 2017
cavaler
Ce RebePerle a mai spus cavaler Rebeca in luna februarie
March 3, 2017
Arata tot

Sfatul mamei: Mamele petrec impreuna pe 11 martie

mamele petrec impreuna

În urmă cu vreo săptămână, Irina Nichifiriuc de la Sfatul Mamei mi-a trimis o invitație la un eveniment intitulat Mamele petrec împreună. Am zâmbit, pentru că mi-a plăcut numele, apoi am dat click pe eveniment. Și mi-a plăcut și mai mult ce am văzut așa că, m-am înscris și eu la evenimentul organizat de Irina.

Apoi, având ca de obicei întrebări, am luat legătura cu Irina, care mi-a mărturisit că a făcut acest eveniment, fiind inspirată printre altele, de toate articolele mele din ultima perioadă, cele care susțin ideea că o mamă are nevoie de timp pentru ea. Atunci m-am emoționat și mai tare, mi-au dat un pic lacrimile, așa cum se întâmplă de fiecare dată când mă emoționez, și i-am spus Irinei nu doar că voi veni, ci și că voi scrie un articol pe blog despre evenimentul ei, ca să afle toate mamele din Iași și din zonă, care vor să vină.

Așa că, vă aștept și pe voi, dragi mămici din Iași, sâmbătă, 11 martie, de la ora 16:00, la Retro Cafe, în Copou, la evenimentul Mamele petrec împreună! Ne vom deconecta împreună de rutina zilnică, vom cunoaște mame care trec prin ce trecem noi sau poate prin ceva total diferit, vom socializa, ne vom juca, ne vom împărtăși sentimentele și, pe scurt, ne vom distra într-o binemeritată pauză de răsfăț doar pentru noi!

Irina a pregătit foarte multe surprize pentru toate mamele prezente și mă bucur că există deja multe branduri care s-au alăturat susținerii conceptului. Nu știu de ce, dar am așa un sentiment că asta va fi doar prima ediție. Ce zici, Irina?

Pentru că locurile sunt limitate și pentru că Irina vrea să se organizeze impecabil, ca de obicei, mamele care vor să vină la eveniment sunt rugate să completeze înainte de toate acest scurt formular, să își pregătească 30 lei pentru consumația pergătită de organizatori și să găsească de pe acum pe cineva de încredere care să stea cu copiii lor pe 11 martie, de la ora 16:00.

Mai multe informații despre evenimenul Mamele petrec împreună aflați aici.

Așadar, doamnelor și domnișoarelor mămici, ne vedem sâmbăta viitoare, la un pahar de vorbă și de răsfăț doar pentru noi!

Foto: twickermum.com

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericita, mereu cu zambetul in dotare. Sunt mama Rebecai, o fetita zambareata, nascuta fix pe 1 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *