Cum sterilizezi biberoanele in vacanta?

lego
LEGO – un joc perfect pentru imaginatia copiilor
December 15, 2015
marimer baby
Cum ii facem pe copii sa le placa sa isi curete nasul
December 25, 2015
Arata tot

Cum sterilizezi biberoanele in vacanta?

sterilizator biberoane

E acea perioadă din an când toată lumea se gândește să plece pe undeva în mini-vacanța de iarnă. Iar când pleci în călătorie și cu pici, mai ales bebeluși, e musai să ai la tine toate cele necesare: scutece, prosoape, lapte, biberoane și sterilizator biberoane, și câte și mai câte. Și știți prea bine cât bagaj se adună, că ajungi ca bagajul vostru împreună să fie de trei ori mai mic decât al bebelușului singur. Dar, e normal! E mic și are nevoi mai speciale decât noi, adulții.

Până acum, am fost plecați cu Rebeca prin alte orașe mai mult câte o zi, întorcându-ne în aceeași zi, seara. Însă, de două ori am rămas și peste noapte. O dată la bunicul ei și o dată la hotel. Și am văzut pe pielea mea cât de dificil e să fii în altă parte decât acasă, să fii nevoită să ceri tot felul de lucruri de la hotel sau de la gazdă și să nu le poți avea, mai ales în forma pe care o vrei tu.

V-am mai spus deja că eu am putut alăpta doar două luni după naștere, motiv pentru care Rebeca a testat și a folosit multe tipuri de biberoane pentru lapte praf. Biberoane care trebuie spălate și sterilizate corespunzător, pentru a evita eventualele probleme medicale cauzate de igienizarea precară a biberoanelor. De aceea, pentru toate mamele care folosesc biberoane în hrănirea bebelușilor eu recomand un sterilizator de biberoane, pe care îl poți lua cu tine în călătorii.

Există mai multe tipuri de sterilizatoare: electric, pentru călătorii, la abur, la rece, pentru cuptorul cu microunde, pentru tetine și suzete, pentru biberoane, încălzitor, storcător sau un aparat multifuncțional. Așa că, în funcție de nevoile tale și ale bebelușului tău, poți alege exact produsul potrivit pentru voi. Și vorba aia, ai de unde alege în ziua de astăzi! E de ajuns să arunci o privire pe site la Noriel și vei vedea o mulțime de produse speciale pentru sterilizarea biberoanelor!

Decât să speli biberoanele în baia sau în bucătăria din hotel, apoi să le întinzi pe șervețele sau mai știu eu unde și cum, mai bine ai la tine un astfel de sterilizator biberoane doar pentru copilul tău. Poți pune acolo mai multe biberoane și în doar câteva minute le ai sterilizate și pregătite pentru folosire în siguranță de către copilul tău!

Așa că, dacă plecați în vacanțe împreună cu cel mic, nu uitați să luați cu voi tot ce aveți nevoie pentru confortul lui, dar și al vostru! Un sterilizator de biberoane vă poate face sejurul mai liniștit, mai ales dacă nu stați la un hotel foarte ”child friendly”.

Foto: huffingtonpost.ca

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericita, mereu cu zambetul in dotare. Sunt mama Rebecai, o fetita zambareata, nascuta fix pe 1 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.