100 de jocuri pentru bebelusi

Si… ce mai face Rebeca?
January 8, 2015
Crestem si ne schimbam si „hainele”
April 7, 2015
Arata tot

100 de jocuri pentru bebelusi

De când am născut, am primit de multe ori întrebarea ”Ce face Rebeca?”. Răspunsul care îmi venea imediat în minte era: ”Păi, e un bebeluș… nu poate să facă prea multe”. Dar, de fapt, bebelușul meu descoperă lumea în fiecare zi și se schimbă de la zi la zi. Iar eu sunt din ce în ce mai dornică să fac cu ea tot felul de activități, deoarece, perioada de nou-născut aduce destul de multe neliniști, pentru că nu știi ce ai putea face să relaționezi cumva mai mult cu bebelușul.

Am descoperit de curând o carte care mă ajută să găsesc idei de activități pentru bebelușul meu și am decis că trebuie să le împărtășesc și cu voi: ”Bebelușul inteligent – 100 de jocuri pentru dezvoltarea rapidă a bebelușului”. Cartea este împărțită în trei categorii: de la naștere la șase luni, de la șase la douăsprezece luni și de la douăsprezece la douăzeci și patru de luni.

Mi-a plăcut cartea, pentru că la fiecare pas sau la fiecare joc explică și care sunt beneficiile acelei activități în dezvoltarea bebelușului. Sunt idei care sunt mai mult decât binevenite atunci când pur și simplu nu mai știi ce să faci. Și, să fim serioase… aceste momente nu contenesc să se înmulțească!

E o carte plină de culoare, foarte bine structurată, care sunt sigură că vă va ajuta în momentele în care sunteți în pană de idei. Eu am luat-o de la librăria online Libris.

Share
Andreea Ignat
Andreea Ignat
Sunt o femeie fericita, mereu cu zambetul in dotare. Sunt mama Rebecai, o fetita zambareata, nascuta fix pe 1 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.